Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
Zadnja priložnost
Za otroke
V živo
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Zadnja priložnost Za otroke V živo Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Naročnine
Zaključi urejanje
Vse naročnine
Oddaje
Televizija Radio Podkasti

Hotel poldruga zvezdica

Nadaljevanka o zabavnem dogajanju v Hotelu Rubin. Zagnana direktorica Nataša (Lara P. Jankovič) se odloči prenoviti samski dom v hotel, a ji kljub veliki količini vloženega denarja uspe prenoviti samo recepcijo. Poleg objekta podeduje tudi veliko starih stanovalcev in zaposlenih iz časa samskega doma z vsemi njihovimi razvadami, praznimi žepi, zvijačami in ljubezenskimi težavami. Glavni junaki nanizanke so stalni stanovalci hotela: upokojenec Polde (Polde Bibič), nekdanji direktor in ločenec Martin (Aleš Valič), brezposelni igralec Frenk (Uroš Fürst), taksistka Danica (Barbara Kranjc) in Natašini zaposleni delavci - neugnani ženskar, receptor Štefan (Janko Petrovec), samoljubna sobarica Ava (Nina Valič) in najemnica restavracije Beba (Sabina Kogovšek)..

Vse je v glavi, 10/10

27. 7. 2020

Nataša je razburjena: kot vse kaže bo hotelski nivo v nebeške višave dokončno dvignila Cerkev poslednje skušnjave. Sploh v hotelu vlada popolna zmeda, saj so ga napolnili udeleženci kongresa bioenergetikov. Hotel je, po njihovih strokovnih meritvah, poln negativne energije in škodljivih sevanj. Novica vpliva prav na vse junake: na njihovo zdravje, počutje in izgled. Stanje je brezupno in drvi v zanesljivo katastrofo, dokler jih ne odreši Ava, ki ji ne sevanja ne energije ne pridejo do živega. Skrivnost nedotakljivosti v starodavni borbi proti zlu je nasledila od šarplaninskih prednikov po moževi strani. In skrivnost je celo naprodaj....

Z letalom v nebotičnik, 8/10

24. 7. 2020

Nivo hotela je spet pod vprašajem, tokrat zaradi konference NATA, ki poteka v mestu in zaradi možnosti terorističnega napada. Medtem Danica, Beba in Nataša raje berejo o bajno bogatem arabskem princu, ki inkognito potuje po Evropi in išče nevesto. Kako bi bilo, če bi... In ko pride v hotel nič hudega sluteči Ahmed, ženske v njem takoj prepoznajo bogatega arabskega princa in gredo nemudoma v akcijo. Hotelski moški pa, še posebej tisti, ki še pomnijo NNNP, dobro vedo, da gre za terorista in terorizem. Tako one kot oni iščejo dokaze za svoje sume in prepričanja.

Revolucija, 7/10

23. 7. 2020

Kaj v resnici pomeni hotel na nivoju, spoznajo naši junaki, ko v hotelu nastopi nova, mlada in sveža vladavina. Iz hotela hoče takoj narediti Hotel, z najmanj enim Welleness studiem. V skladu s tem svojim načrtom takoj odstrani stare zavese in sredi recepcije namesti akvarij z eksotičnimi ribicami - kaj bo storila šele z obstoječim človeškim potencialom? Brez pomislekov: stari gredo na cesto, mladi pa s ceste naravnost v upravo hotela. Tragično situacijo reši šele diareja. Izkaže se namreč, da je tudi nivo sanjsko lepih hotelov lahko vprašljiv.

Kdo kdaj kje s kom, 6/10

23. 7. 2020

Hotel, ki se trudi dvigniti nivo, preseneti potres, ki v temeljih pretrese posamezne odnose nivoju hotela pa ne škodi prav bistveno. Zakaj in kako se Danica znajde v Martinovem naročju in kaj 'aktivira' Martina, da se nenadoma popolnoma spremeni? Hotelski nivo Nataša še dviga z delavnicami za protipotresno varnost. Ves čas pa Frenka bega to, da je zadel na lotu. Kam z denarjem? Seveda je ta skrb odveč, kajti v vsaki urejeni državi je kar nekaj instanc in posameznikov, ki to težko breme pomagajo človeku olajšati.

Na kmetu Sloven'c stoji in pade, 5/10

22. 7. 2020

Vse se začne s kranjsko klobaso in debato, da bomo Slovenci kot narod prav gotovo izumrli in kdo je za to kriv. Maks ima na sumu Slovake... Sveža gosta sta tokrat Jodl in Krempl, prava slovenska dedca, za katera se izkaže, da se prav rada norce delata iz "ta mestnih". Tokrat sta prišla "v mesto" med drugim tudi zato, ker se bo Jodlu rodil peti otrok. Udomačita se prav povsod, še posebej pa za šankom in šarmirata vse po vrsti, še posebej ženske. Slednje pa Frenku nikakor ne gre v glavo:"Le kaj imata onadva, česar mestni fantje nimamo?"

Nigerijsko pismo, 4/10

22. 7. 2020

Hotel, ki mu Nataša vztrajno a zaman dviga nivo, žal zmeraj bolj kaže znake propadanja. Potreba po denarju je očitna ampak apatičnim stanovalcem in uslužbencem se nenadoma ponudita kar dve možnosti. Martin dobi pismo iz daljne Nigerije, ponudbo za ugodno "finančno sodelovanje", ki bi mu, potencialnemu partnerju, vrglo kar nekaj milijonov- sicer opranega denarja. V hotelu se istočasno nastani lastnik kanadske verige hotelov, sicer "naš človek" po starem očetu, ki je hkrati globoko zainteresiran za prevzem in dokapitalizacijo hotela Rubin, kar nujno pomeni dvig nivoja hotela in znatno finančno injekcijo. Odpirajo se torej novi svetli horizonti - ali pa je tudi realna prihodnost v resnici tako svetla?

Gospod direktor

21. 7. 2020

Na visok nivo hotela Rubin je Štefan tokrat ujel uspešno podjetnico Marjano, ki naj bi investirala v razcvet hotela - malce se sicer zaplete, ker se ji je Štefan predstavil kot direktor hotela. Vendar pa vsi, vključno z Natašo, v dobro hotela sprejmejo njegovo igro. Marjana je že ob prvem obisku hotela kot vsi menedžerji polna visokoletečih načrtov in eksotičnih idej. Natašo pa vodi previdnost in se preko Martina pozanima, ali je podjetnica Marjana v resnici kredibilen investitor. Da ima Nataša še kako prav, je Martinu takoj jasno, ko izve, da so Marjanini uspešni posli hudo sumljivi. Štefanovo igro na koncu razkrijejo in hotel se skupaj s prebivalci počasi vrne v svoj nivo poldruge zvezdice.

Ne joči za menoj, Argentina

21. 7. 2020

Po hotelu vrši: zakonski par Atelšek, lastnika hotela iz Argentine, prihajata v inšpekcijo. Frenk v recepciji vadi s strašilno pištolo in prestraši že tako vsega hudega pričakujočo izseljenko, gospo Atelšek Štefan, ki mu pištola skoraj dušo odpihne, je tako iz sebe, da Atelškova po pomoti pošlje v Frenkovo sobo. Sobo je Frenk kot nalašč ravno opremil s povojnimi socialističnimi simboli. Med vsemi grozodejstvi Nataša komaj ohrani visoki nivo hotela in lastnikoma predstavi osebje v najlepši luči. Medtem pa Frenk ne odneha: v ilegali opremi recepcijo z napisom OF, kar seveda ima posledice - dalekosežne za sodobno slovensko umetnost. Gospod Atelšek zvečer v sobi obuja spomine na mladost, v katerih se mu pridruži njegova gospa in v najbolj vročem zakonskem trenutku ... se zgodi neizogibno. Hotel Rubin zahteva žrtve!

Dekle na klic, 1/10

20. 7. 2020

Zlobna podtikanja v časopisu namigujejo, da je hotel Rubin leglo razvrata: v njem menda operirajo dekleta na klic. Da bo Nataša ohranila hotel na nivoju, je treba preprečiti škandal in iti v akcijo! Martin je določen za vabo in v njegovi sobi je dogovorjen zmenek z dekletom. Medtem pa Frenk v svoji sobi pričakuje soigralko za uvodno vajo - obeta se mu namreč glavna vloga v Molierovem Don Juanu.. Seveda ne gre vse čisto po načrtu: obe gostji nepričakovano vstopita vsaka v svojo napačno sobo. Dekle na klic gre k Frenku, cenjena igralka pa k Martinu... Ali bo čast hotela rešena in kako se bo razpletla Frenkova igralska kariera?

Oskarjevanje, 15/25

20. 7. 2020

Film, v katerem je igral Frenk, je nominiran za Oskarja. In vsi se začnejo pripravljati na veliki dogodek... Ob tem se vsak spomni svojih lastnih načrtov iz preteklosti...Koliko različnih talentov so naši znanci zavrgli! Zdaj je čas, da nekaj storijo... Martin je cel čas odločen: postal bo boter neznanemu otroku nekje v daljni deželi in mu pomagal do boljše prihodnosti... - "In Oskarja dobi:..." V epizodnih vlogah nastopajo Milena Morača, Grant Austin, Robert Logie in ansambel Mihe Vardjana.

Računalnik, 14/25

17. 7. 2020

Poldeta zadene računalnik. Kar pomeni, da vsi nenadoma spletajo načrte okrog nove pridobitve. Kako težko je v hotelski sobi inštalirati tako zverino - na to pa nihče ne pomisli. Kaj šele na to, koliko investicij je treba preden vse steče....Visoko leteči načrti se spletajo okrog kompletnega poročnega servisa, ki ga bo nudil hotel Rubin... Na koncu Polde preseneti vse in izpelje svoj načrt. V številnih epizodnih vlogah: Gašper Jarni, Mitja V. Bavdaž, Mitja Blažič, Viki Kern in Tomislav Tomšič.

Očka na službeni dolžnosti, 13/25

17. 7. 2020

V recepciji se znajde košara z dojenčkom. Priloženo je navodilo za uporabo oziroma oskrbo, mamica se lepo zahvaljuje, pa-pa! Jasno je vsem (razen Štefanu), da je srečni očka Štefan in fantje se odločijo, da bodo prevzeli varovanje otročka za en dan. Ker to res ne more biti problem: otroka nahraniš, previješ, potem pa itak cel dan spi.... Epizodno vlogo gosta Juriča igra Pavle Rakovec.

Hčerki, 12/25

16. 7. 2020

V hotelu se pojavita dve seksi mladenki, ki sprašujeta po Martinu, kar sproži v prisotnih zelo različne reakcije: od navdušenja, začudenja pa do moralističnega zgražanja. Martinu pa obisk mladenk povzroči samo neskončno zadrego. To pa je šele začetek njegovih težav.... V epizodnih vlogah nastopajo: Alenka Cilenšek, Vanja Plut in Nina Rakovec.

Križi in težave, 11/25

16. 7. 2020

Natašo položi križ. Neznosne bolečine in naši spretni fantje jo položijo na kavč v njeni sobi. Ker je Štefan zadržan na pogrebu svoje tete, je vodenje hotela v rokah naših treh menedžerjev. Danica pa hiti po pomoč za rešitev Natašinih težav. Kljub visoki teoretični podlagi, vodstvo hotela kar nekajkrat klecne pod težo odgovornosti, še posebej, ker Nataša vsa negibna tudi še vedno šefuje. Skrivnostni mladenič pa na koncu reši vse težave. V tej epizodi nastopajo poleg stalne zasedbe še: Milena Grm, Sandi Pavlin, Jurij Rovan in Žiga Čamernik.

Rojstni dan, 10/25

15. 7. 2020

Štefan ima rojstni dan, triintrideseti. Fantje so v zadregi z darilom, reši jih Frenk, ki je pod "ugodno poceni" nabavil pravi francoski konjak. Drugo darilo pošlje Štefanu usoda sama v obliki gostje, ki tudi praznuje rojstni dan. Nesrečna, osamljena, kot naročena za podjetnega šarmerja. Osvajanje pa se konča precej nepričakovano. Medtem fantje ugotovijo, da zna biti konjak ponarejen in celo strupen. Polde in Martin skušata uničiti nevarno darilo, Frenk pa kupuje novo steklenico konjaka - kar se tudi izkaže za zapleten (in drag) posel. V epizodni vlogi Marjana Brecelj.

Kajenje ubija, 9/25

15. 7. 2020

Martin je sklenil, da bo nehal kaditi. Njegova odločitev ima nepredvidene posledice in povzroči precej zapletov. Prijateljska pomoč ima kljub dobronamernosti zelo različne učinke in Martin je vedno bolj zoprn. Življenje hotela pa teče dalje in Nataša mora na sestanek k županji. Tudi tu se ne uredi vse kakor je treba. Da o truplu, ki ima v žepu račun iz našega hotela, sploh ne govorimo.... V vlogi besnega gosta Brane Vižintin.

Odkrita kamera, 8/15

14. 7. 2020

Hotel Rubin razburka škandal: dva kriminalista preiskujeta izvor internetnih pornografskih posnetkov - domnevno naj bi šlo za intimne posnetke TV zvezde Natalije Vraber Kus in mladeniča tiste burne, vroče noči v hotelu Rubin. Nataša in ostali se nejeverno sprašujejo: ali je možno, da bi bilo to posneto v njihovem ljubljenem hotelu Rubin in kdo neki je bil tako podjeten, da je to posnel? Pa tudi policijska zaslišanja razkrijejo zanimive nepravilnosti v delovanju hotela... V vlogi kriminalistov nastopata Primož Petkovšek in Davor Janjić.

Za eno noč slave, 7/15

14. 7. 2020

Ne zgodi se vsak dan, da bi se v hotelu Rubin pojavil tako imeniten gost, kot je najznamenitejša TV-zvezda Natalija Vraber Kus. Naši fantje so očarani nad obiskom, pa čeprav je diva prišla že nekoliko v "rožcah" in čeprav je njen kavalir rosno mlad. Ko jo zjutraj z vsem pompom pričakajo, pa jih zvezda spet preseneti. Nekatere bolj, nekatere manj prijetno. V vlogi TV-zvezde nastopa Milena Zupančič, njen kavalir pa je bil Marko Plantan.

Preiskava, 6/25

13. 7. 2020

Vodstvo hotela Rubin je na nogah: dva policista poizvedujeta, če je kdo videl ali slišal kaj sumljivega, pojavljajo se namreč kraje avtoradiev v okolici hotela. In kot da policijska sumničenja niso dovolj, Danici, hotelskim gostom in osebju življenje grenita dva alkoholu naklonjena Rusa in precej časa traja, da se stvari spet postavijo na pravo mesto. V epizodnih vlogah policistov nastopata Ludvik Bagari in Boris Kerč, Rusov pa Viktor Ljubutin in Iztok Bevk.

Taksistični mrk, 5/25

13. 7. 2020

V hotelu vlada ekipa higienskih tehnikov: uničili bodo vse kar leze in gre. Nujna ekipa stalnih prebivalcev brani svojo posest in je v veliko pomoč vsem, ki so je potrebni. Recimo Danici, ki ji je "crknil" avto in se upravičeno boji, da ji bo posledično "crknil" posel. Vrli fantje rešijo problem na najboljši možen način, rešijo pa tudi pasjo mrcinico pred iztrebljevalci. V epizodnih vlogah se predstavijo: Iztok Jereb, Lenča Ferenčak, Radoš Bolčina in Ana Facchini.

Trenta, slovenska nadaljevanka, 4/15

10. 7. 2020

Polde dobi vabilo na zapuščinsko razpravo po pokojnem stricu, ki je živel v Zadnji Trenti. Takoj se delajo načrti kaj storiti s kmečko hišo v tem prelepem koncu pod Alpami. Samo vikend, kakor si je zamislil Polde, je vse premalo. Martin in Nataša imata nešteto odličnih predlogov, kako uvesti ekskluzivni turizem na podedovani posesti. Navdušenje se prime tudi Frenka, ki se za začetek loti dokončanja svojih šol... Še najmanj se turistična evforija dotakne Danice: zaposlena je s prevažanjem bodočih študentov, ker v mestu vlada informativni dan....Vse skupaj se seveda zaključi na zapuščinski razpravi.... V vlogi sodnice Katja Levstik. V epizodnih vlogah srečamo še Zorana Moreta in Majo Klun.

Podnajemniki, slovenska nadaljevanka, 3/15

10. 7. 2020

Sredi turistične sezone smo in hotel je več kot poln. Martin, Jože in Polde pa so brez ficka. Pridejo na izjemno zamisel, ki je kot vse genialne ideje v svojem bistvu preprosta: svoje sobe bodo (za hrbtom vodstva hotela) oddali nekaterim tujcem. S tem bodo naredili dobro delo, pa še finančno si bodo opomogli. Kljub sijajni organizaciji se žal ideja s podnajemniki vendarle ne izkaže za tako imenitno ... V epizodnih vlogah turistov igrajo: Mojca Ribič, Gregor Geč in Boris Juh.

Amfiteater, slovenska nadaljevanka, 2/15

9. 7. 2020

Norveška gostja Hannelore je prepričana, da je prišla na Jadransko obalo. V želji, da bi ji ustregli, se ji naši fantje trudijo pričarati občutek malega morskega mesteca. Veliko dela ima s Hannelore tudi Danica, ki jo vozi naokrog. Direktorica Nataša ima kriznih pet minut, ko jo prešine misel na leta, ki bežijo in na otroka, ki ga ni. Ampak minutka slabosti je kmalu mimo. Epizodno vlogo Hannelore igra Jette Ostan Vejrup.

Na pol droga, slovenska nadaljevanka, 1/15

9. 7. 2020

Spoznamo hotel s poldrugo zvezdico, ki se uradno imenuje Rubin. Stalni gostje so pretežno ločenci, ki jim je Rubin začasna postaja na poti od družine v novo življenje. Začasno se pri naših junakih izkaže za "stalnost". Kar predvsem moti direktorico Natašo, ki bi iz Rubina želela narediti hotel "na nivoju"- ali pa... Njene ambicije bolj ali manj prenašajo njeni uslužbenci: receptor Štefan, natakarica Beba in čistilka Ava, vsak na svoj način. Prisrčni stalni gostje Polde, Martin in taksistka Danica v tej epizodi dobijo novega "kolega" Frenka. Ob njegovem sveže strtem srcu se odpre še nekaj nezaceljenih ran... Igrajo: Polde Bibič (Polde), Aleš Valič (Martin), Janko Petrovec (Štefan), Lara Jankovič (direktorica), Nina Valič (snažilka), Barbara Kranjc (taksistka) in Uroš Fürst (Frenk).