Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
Zadnja priložnost
Za otroke
V živo
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Zadnja priložnost Za otroke V živo Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Naročnine
Zaključi urejanje
Vse naročnine
Oddaje
Televizija Radio Podkasti

Športna oddaja

Odbojka na mivki: državno prvenstvo, prenos iz Kranja

20. 8. 2020

Odbojka na mivki je šport, namenjen poletnemu razvedrilu in tekmovanjem. Po nekaj turnirjih v različnih kategorijah so se odbojkarice in odbojkarji po tradiciji v Kranju znova borili za naslove državnih prvakov. Na lanskem turnirju so bili najboljši Jančarjeva in Kotnikova v ženski konkurenci ter Jakopin in Boženk med moškimi.

Odbojka na mivki: turnir svetovne serije, prenos iz Ljubljane

2. 8. 2020

Teden dni po bojih za naslove državnih prvakov se nam obeta nova poslastica v odbojki na mivki. Na plaži sredi mesta, na Kongresnem trgu v Ljubljani, se bodo odbojkarice in odbojkarji iz 22 držav pomerili na turnirju svetovne serije. V moški konkurenci bo nastopilo 49, v ženski pa 39 dvojic. Naslov zmagovalcev branita Jakopin in Boženk, ki sta v lanskem finalu premagala Pokeršnika in Zemljaka.

Odbojka, kvalifikacije za OI: Slovenija - Nemčija

30. 4. 2020

Drugi nasprotnik Slovenije na odbojkarskih kvalifikacijah za nastop v Tokiu je bila reprezentanca Nemčije, ki jo vodi nekdanji slovenski selektor Italijan Andrea Gianni. Zadnji obračun obeh nasprotnikov je že stvar zgodovine (2016 – zmaga Slovenije), uspeh proti Nemcem pa bi Slovenijo že močno približal naslednji stopnički v kvalifikacijah.

Odbojka na mivki: Ljubljana Beach Volley Challenge

30. 7. 2016

Ljubljana bo tretje leto zapored na Kongresnem trgu gostila turnir odbojke na mivki. Dogajanje se bo začelo v četrtek, v sobotnem neposrednem prenosu pa si boste lahko ogledali finale najprej v ženski in nato moški konkurenci. Ob slovenskih bodo tekmovali še odbojkarji iz 11 drugih držav. Vabljeni v družbo Gregorja Peternela.