Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
Zadnja priložnost
Za otroke
V živo
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Zadnja priložnost Za otroke V živo Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Naročnine
Zaključi urejanje
Vse naročnine
Oddaje
Televizija Radio Podkasti

Športna zgodba

Ljubljanski maraton

25. 10. 2021

Ljubljanski maraton se je po letu premora znova vrnil na ulice prestolnice. Tokrat brez vabljenih tekačev iz tujine, a z množico tekaških navdušencev, ki so znova poskrbeli za praznik teka.

Alpsko smučanje

24. 10. 2021

Začela se je nova sezona alpskega smučanja in s tem tudi uvod v zimsko olimpijsko sezono z vrhuncem v Pekingu.

Nogomet

23. 10. 2021

Slovenska moška nogometna reprezentanca je že zapravila možnosti za nastop na svetovnem prvenstvu, zato pa nanj še upajo nogometašice, ki so odigrale pomembno tekmo z Walesom. Zanimivosti ujamete v jutranji športni zgodbi.

Nogomet

22. 10. 2021

Ljudski vrt so tudi tokrat zavzeli nogometaši Mure, ki so v tretjem krogu konferenčne lige odigrali še zadnjo tekmo prve polovice predtekmovanja. Kaj je prinesel dvoboj z Rennesom in kako bodo drugi del predtekmovanja pričakali v vrstah slovenskih prvakov, izveste v jutranji športni zgodbi.

Rokomet

20. 10. 2021

Velenjski rokometaši so začeli evropsko sezono s tekmo proti Magdeburgu. Vzhodnonemški velikan je trenutno najbolj vroč klub, vodilni v nemškem prvenstvu in svež svetovni klubski prvak.

Motokros

18. 10. 2021

Bolj ko se bliža konec sezone motokrosistov, bolj izenačena in zanimiva je. V boju za naslov prvaka ostaja tudi Tim Gajser, ki ga čaka še pet dirk v Italiji.

Zimska olimpijska sezona

15. 10. 2021

V Planici so se pred novo zimsko sezono predstavili kandidati za nastop na olimpijskih igrah v Pekingu. Slovenske reprezentance zimskih športnikov pod okriljem Smučarske zveze Slovenija so na prizorišču nordijskega svetovnega prvenstva čez leto in pol opozorili na to, da se bliža zima.

Odbojka

14. 10. 2021

Kamniške odbojkarice so v kvalifikacijah za ligo prvakinj odigrale uvodni tekmi proti ukrajinskemu Dnipru. Izsledke uvoda v evropsko sezono strnemo v jutranji športni zgodbi.

Nogomet

12. 10. 2021

Slovenska nogometna reprezentanca se je vrnila v Ljudski vrt. V Mariboru je oživel spomin na leto 2009, ko je proti Rusiji prišla do odločilne zmage za uvrstitev na svetovno prvenstvo. Tudi tokrat so bili tekmeci Slovencev Rusi, zanimivosti ujamete v jutranji športni zgodbi.

Barkovljanka

11. 10. 2021

Jadralci se vsako leto znova zberejo v Tržaškem zalivu na eni najbolj množičnih jadralskih regat. Barkovljanka vsako leto napiše številne ne le tekmovalne, ampak tudi druge zanimive zgodbe, eno ujamete v jutru na Valu 202.

Kolesarstvo

10. 10. 2021

Z dirko po Lombardiji se je končala kolesarska sezona na najvišji ravni. Za slovensko reprezentanco je izjemno uspešna sezona z zmagama na dveh tritedenskih dirkah, dvema olimpijskima kolajnama in vrhunsko jesenjo. Piko na i letošnji sezoni postavimo v jutranji športni zgodbi.

Nogomet

9. 10. 2021

Slovenska nogometna reprezentanca je na Malti odigrala kvalifikacijsko tekmo za nastop na svetovnem prvenstvu. Kaj je prinesla izbrancem Matjaža Keka v Sredozemlju, izveste v jutranji športni zgodbi.

Kolesarstvo

7. 10. 2021

H koncu gre kolesarska sezona, pred zadnjim kolesarskim spomenikom, dirko po Lombardiji se najboljši kolesarji ogrevajo na dirkah po severu Italije. V Torinu se je včeraj razpletla 102 izvedba dirke Milano Torino tudi z najboljšima slovenskima kolesarjema. Vtise strnemo v jutranjo športno zgodbo s prizorišča.

Motokros

4. 10. 2021

Sezona svetovnega prvenstva v motokrosu se preveša v zadnji del, Tim Gajser se je pred njim soočil s poškodbo. S kakšnimi pričakovanji in možnostmi se podaja v zgoščen preostanek sezone, izveste v jutranji športni zgodbi.

Nogometni derbi

3. 10. 2021

Čeprav niti Maribor niti Olimpija nista v vlogi aktualnega državnega prvaka in na začetku prvenstva nista povsem na vrhu lestvice, ostaja to najzanimivejši domači nogometni dvoboj. Po tekmi v Ljudskem vrtu zanimivosti strnemo v jutranji športni zgodbi.

Nogomet

2. 10. 2021

V jutru na Valu 202 ujamete utrinek z dobrodelne nogometne tekme v organizaciji slovenskega olimpijskega komiteja in Aleksandra Čeferina, ki je v Slovenijo zvabil zanimive tuje goste.

Kolesarstvo

27. 9. 2021

Končalo se je svetovno prvenstvo v kolesarstvu. Kolesarska sezona ponuja še zaključek svetovne serije v Italiji, v Belgiji pa so podelili še zadnjo mavrično majico svetovnemu prvaku v cestni vožnji.

Košarka

26. 9. 2021

S slovenskim derbijem se je začela nova sezona jadranske košarkarske lige. Olimpija in Krka imata visoke cilje v regionalnem tekmovanju na prvi tekmi sezone pa sta se pomerili v medsebojnem obračunu.

Svetovno prvenstvo v slalomu na divjih vodah

25. 9. 2021

Slalomisti na divjih vodah se merijo na svetovnem prvenstvu v Bratislavi. Kljub izrednim uspehom slovenskih divjevodašev in naravnim danostim s številnimi brzicami pa v Sloveniji ni konkurenčne proge za treninge.

Dan slovenskega športa

24. 9. 2021

Četrtek je zaznamoval dan športa. Državni praznik, ki je minil s številnimi športnimi akcijami in večerno državno proslavo z visokimi evropskimi gosti. Po dnevu, ki opominja na pomen športne dejavnosti v družbi, ponudimo razmišljanje v jutranji športni zgodbi.

Svetovno prvenstvo v slalomu na divjih vodah

23. 9. 2021

Slalomisti na divjih vodah se v Bratislavi merijo na svetovnem prvenstvu. Na dan slovenskega športa se bomo v jutranji športni zgodbi preselili na prizorišče v Bratislavo in ugotovili, kakšne novsti uvajajo v divjevodaški šport.

Odbojka

20. 9. 2021

Končano je evropsko prvenstvo v odbojki. Slovenska reprezentanca je znova med najboljšimi in ohranja stik z evropsko elito. Hkrati so reprezentanti odločeni, da nadaljujejo zastavljeno pot tudi z najizkušenejšimi proti Parizu 2024.

Odbojka

19. 9. 2021

Slovenske odbojkarje na evropskem prvenstvu čaka le še tekma za lesk kolajn. Po polfinalnem dvoboju v polni dvorani v Katovicah, proti domači reprezentanci, vtise strnemo v jutranji športni zgodbi.

Košarka

18. 9. 2021

Domača košarkarska sezona se je začela s superpokalno tekmo med Olimpijo in Krko. V jutranji športni zgodbi predstavimo razmerja moči med najuspešnejšima slovenskima košarkarskima kluboma.

Nogomet

17. 9. 2021

Nogometaši Mure so po prvem naslovu državnih prvakov in uspešnih kvalifikacijah začeli s tekmovanjem v novonastali konferenčni ligi. Po uvodni tekmi v Ljudskem vtise strenemo v jutranji športni zgodbi.

Odbojka

16. 9. 2021

Slovenski odbojkarji so odigrali četrtfinalno tekmo evropskega prvenstva. V jutranji športni zgodbi zaokrožimo slovenske nastope v Ostravi, kjer se je prvenstvo končalo prav s tekmo Slovenija : Češka.

Tenis

15. 9. 2021

V Slovenijo se je vrnil teniški turnir serije WTA. Znova ga gosti Portorož, z najboljšimi slovenskimi igralkami, ki bodo skušale dobro sezono zaokrožiti z dosežki na domačem turnirju.

Tenis

13. 9. 2021

V New Yorku se je končal še zadnji letošnji teniški grand slam. Vtise zaokrožimo v jutranji športni zgodbi.

Kolesarstvo

12. 9. 2021

V Italiji se na udaren kolesarski zaključek sezone pripravlja Tadej Pogačar. Evropsko prvenstvo ni eden osrednjih ciljev sezone, je pa zelo pomembno dopolnilo ob želeni vrnitvi v vrhunsko formo.

Odbojka

11. 9. 2021

Na evropskem prvenstvuv odbojki se začenjajo izločilni boji. Slovenija bo tekmo osmine finala proti Hrvaški odigrala v ponedeljek, v jutranji športni zgodbi pa ponudimo organizacijske zanimivosti ob pripravi evropskega prvenstva.

Kolesarstvo

10. 9. 2021

V Trentu se kolesarji merijo na evropskem prvenstvu. V preteklosti so bila ta tekmovanja namenjena predvsem kolesarjem v razvoju, v letošnjem letu pa so v Italiji zbrani številni vrhunski kolesarji in med njimi je tudi Tadej Pogačar.

Evropsko prvenstvo v odbojki

9. 9. 2021

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.

Nogomet

8. 9. 2021

Slovenski nogometaši so v Splitu zaokrožili septembrski del kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Tekme s Hravško imajo vselej poseben naboj. Kaj je prinesela tokratna tekma tako v luči nastopa na svetovnem prvenstvu kot sosedskega rivalstva, izveste v jutranji športni zgodbi.

Kolesarska dirka po Španiji

6. 9. 2021

Še s tretjo zaporedno zmago Primoža Rogliča je končana kolesarska dirka po Španiji. O nadaljevanju slovenske prevlade v kolesarski karavani podrobneje v jutranji športni zgodbi na Valu 202.

Odbojka

5. 9. 2021

Slovenska odbojkarska reprezentanca je na evropskem prvenstvu odigrala uvodni tekmi. Odbojkarji ne skrivajo ambicij po zlati kolajni, kakšna poti vodi reprezentanco do želenega naslova izveste v jutranji športni zgodbi.

Kolesarska dirka po Španiji

4. 9. 2021

Na severu Španije se končuje zadnja letošnja tritedenska kolesarska dirka, znova s prevlado slovenskih kolesarjev, tokrat je na čelu karavane Primož Roglič. Zanimivosti iz prizorišča ujamete v jutranji športni zgodbi.

Športno plezanje

3. 9. 2021

V Kranju se končuje sezona svetovnega pokala v športnem plezanju. Janja Garnbret bo skušala olimpijsko zlato nadgraditi in potrditi še na domači tekmi, sicer pa se športno plezanje v Sloveniji hitro razvija in z njim tudi infrastruktura.

Nogomet

2. 9. 2021

Slovenska nogometna reprezentanca je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo odigrala prvo od treh septemberskih tekem v tednu dni. Po dvoboju s Slovaško v Stožicah v jutranji športni zgodbi razkrivamo možnosti Slovenije za preboj na svetovno prvenstvo.

Paraolimpijske igre

1. 9. 2021

V Tokiu se izteka zadnji teden paraolimpijskih iger. Kako so se s tekmovanji športnikov invalidov soočili in kaj so že ponudla slovenskim športnikom, izveste v jutranji športni zgodbi.

Hokej na ledu

30. 8. 2021

Končan je olimpijski kvalifikacijski turnir slovenskih hokejistov v Oslu. V jutranji športni zgodbi zaokrožimo slovenske nastope med najboljšimi reprezentancami.

Kolesarska dirka po Španiji

29. 8. 2021

Drugi teden kolesarske dirke po Španiji v zaključku prinaša še eno gorsko etapo. Drugi del tritednske dirke so zaznamovale spremembe na vodilnih mestih, padci in zanimivi zaključki etap. Zaokrožimo jih v jutranji športni zgodbi.

Paraolimpijske igre

28. 8. 2021

V Tokiu se za kolajne merijo športniki na paraolimpijskih igrah. Pogled v zakulisje in zanimivosti iger ponudimo v jutranji športni zgodbi.

Hokej na ledu

27. 8. 2021

Slovenska hokejska reprezentanca se v Oslu meri na kvalifikacijskem turnirju za tretji zaporedni nastop na olimpijskih igrah. Anže Kopitar in druščina morajo za nastop v Pekingu osvojiti prvo mesto v skupini z Dansko, Norveško in Južno Korejo. Kako so risi začeli turnir in kakšne so njihove možnosti, izveste v jutranji športni zgodbi.

Nogomet

26. 8. 2021

Nogometaši Mure so si že zagotovili nastop v skupinskem delu evropskih tekmovanj. Zvečer bodo v Gradzu s Sturmom odigrali povratno tekmo za nastop v evropski ligi. Kako se Mura prvič v vlogi državnega prvaka znajde v evropski konkurenci, izveste v jutranji športni zgodbi.

Paraolimpijske igre

25. 8. 2021

V Tokiu je znova zagorel olimpijski ogenj, tokrat ob začetku paraolimpijskih iger, ki predstavljajo športni vrhunec športnikov invalidov. V jutranji športni zgodbi ponudimo vtise iz japonske prestolnice.

Nogomet

20. 8. 2021

Nogometaši Mure so si že zagotovili evropsko jesen. Ali bodo zaigrali v evropski ali konferenčni ligi, je odvisno od razpleta zadnjega kroga kvalifikacij s Sturmom. Več v jutranji zgodbi po prvi - domači tekmi.

Kolesarstvo

18. 8. 2021

Po olimpijskem vrvežu sta na športnih prizoriščih v ospredju nogomet in kolesarstvo. Na dirki po Španiji, še zadnji tritedenski preizkušnji, je znova v središču pozornosti Primož Roglič, ki lovi že tretjo zaporedno skupno zmago.

Kolesarstvo

16. 8. 2021

Maribor je v minulih dneh gostil svetovni pokal v gorskem kolesarstvu. Kakšne so smernice tega športa v Sloveniji in kako se v kolesarsko zvezo vključujejo nove kolesarske discipline, ki jih ponuja olimpijski program izveste v jutranji športni zgodbi.

Športno plezanje

15. 8. 2021

Športni plezalci so se v Ljubljani pomerili na posebnem plezalnem spektaklu, ki riše smernice prihodnosti vrhunskega športnega plezanja. Zanimivosti ujamete v športni zgodbi.

Športna zgodba

14. 8. 2021

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.